WТА: Олга Даниловић 101. тенисерка света, Ига Швјонтек убедљиво прва

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 10:11

WТА: Олга Даниловић 101. тенисерка света, Ига Швјонтек убедљиво прва

Најбоље рангирана српска тенисерка Олга Даниловић пала је за једну позицију на најновијој WТА листи, која је објављена данас. Фото: Танјуг/Laurent Gillieron/Keystone via AP Даниловићева је 101. тенисерка света са 657 бодова. Од осталих српских тенисерки, Александра Крунић пала је за 27 места и тренутно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је на 192. позицији са 369 бодова.
Наталија Стевановић је напредовала за седам места и сада је 224. тенисерка света са 319 бодова. Лола Радивојевић је поправила пласман за такође седам позиција и сада је 275. играчица на WТА листи са 246 бодова.
Прво место на WТА листи и даље држи Пољакиња Ига Швјонтек са 8.940 бодова, док је Белорускиња Арина Сабаленка друга са 8.011. На трећој позицији је Елена Рибакина из Казастана са 5.090 бодова, док је четврта Францускиња Каролина Гарсија са 5.025 поена.
Потом следе Американка Џесика Пегула, Унс Џабир из Туниса, Коко Гоф (САД), Гркиња Марија Сакари, Чехиња Петра Квитова и Беатриз Хада Маја из Бразила.
Наредна WТА листа биће објављена за недељу дана.
Ђоковић започео 389. недељу на првом месту АТП листе

Преузмите андроид апликацију.
Чланак WТА: Олга Даниловић 101. тенисерка света, Ига Швјонтек убедљиво прва се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.