Vulin: RIK jedini ovlašćeni organ za saopštavanje rezultata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: RIK jedini ovlašćeni organ za saopštavanje rezultata

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da ne može biti političkog stava kada je u pitanju rad nadležnih organa i da je RIK jedini ovlašćeni organ koji može da izračuna i saopšti rezultate izbora.

"Ko sam ja, ili bilo ko drugi da se slažem ili ne slažem. Pitate me za politički stav, a ne može biti političkog stava kada je u pitanju rezultat rada nadležnih organa", rekao je Vulin odgovarajući na pitanja novinara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Pančevu prilikom posete Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Spomenak" gde je podelio uskršnje paketiće.

Vulin je naglasio da je RIK jedini ovlašćeni organ da izračuna, izbroji i proceni sve što treba da se proceni.

"Svako drugo mišljenje je nevažno, samim tim i moje", kazao je Vulin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin:Podržavam svaku vladu na čelu s Vučićem

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da očekuje da će nova vlada biti formirana početkom juna...Foto: Tanjug, Oksana Toškić..On je dodao da će ta stranka podržati svaku vladu koju bude vodio Aleksandar Vučić...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.