Vulin: Na molbu Vučića, povučen Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Sep.2021, 13:13

Vulin: Na molbu Vučića, povučen Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima

Na molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povučen je iz procedure Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, a prenelo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi Budimpešti, gde je učestvovao na Četvrtom Demografskom samitu, izjavio je da je razlog zbog koga je "zamolio ministra Vulina" da povuče Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima "formalni" jer je,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pritisak javnosti primorao državu da odustane od spornog zakona

Izvor: Danas, 24.Sep.2021, 07:42

Brojne kritike stručne javnosti urodile su plodom - Ministarstvo unutrašnjih poslova juče je povuklo iz procedure sporni Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.