Izvor: Blic, 19.Dec.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučković: Plate treba povećavati, ali da se zna kome, koliko i na šta se tačno troši novac iz budžeta

Krajnje je vreme da vlada počne da ulaže u ono što je zaista neophodno. Ako hoćemo brži privredni rast, a to je preduslov za bolji životni standard, treba ulagati u puteve, u železnicu, a ne trošiti novac na povećanje plata u javnom sektoru, ocenjuje Vladimir Vučković. Ivan Sekulović za N1 direktno kaže da je budžet za 2019. populistički.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbog čega su Grci ponovo na ulicama?

Izvor: RTS, 19.Dec.2018

Grci su ponovo na ulici, ovog puta protestuju zbog usvajanja budžeta za 2019. godinu, prvog otkako je zemlja izašla iz dužničke krize. Planirano je da javni dug naredne godine bude 167 odsto bruto domaćeg proizvoda. Premijer Aleksis Cipras poručuje da ovaj budžet nudi šansu da zemlja krene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.