Vučić čestitao Trampu, evo šta je poručio

Izvor: Mondo, 09.Nov.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Trampu, evo šta je poručio

Premijer Aleksandar Vučić čestitao je danas Donaldu Trampu veliku izbornu pobedu za predsednika Sjedinjenih Američkih Država s nadom da će ta pobeda doprineti nastavku unapređenja bilateralnih odnosa dveju država.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U čestitki, srpski premijer je poručio:

"Koristim ovu priliku da vam izrazim iskrene čestitke povodom vašeg izbornog uspeha i velike pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na predsedničkim izborima. Verujem da ćete dužnostima 45. predsednika Sjedinjenih Američih Država pristupiti sa posvećenošću i odlučnošću koje su odlikovale i vašu izuzetnu kampanju. Vođstvo, koje ste tom prilikom pokazali, predstavlja snažnu volju koja je neophodna ne samo građanima SAD, već i celom svetu".

Palma: Trampova pobeda velika stvar za Srbiju

Premijer Vučić poručio i da se iskreno nada da će Trampova pobeda doprineti nastavku unapređenja bilateralnih odnosa Srbije i SAD, koji su, kako je naveo, već na putu razvoja i napretka na obostranu dobrobit.

TRAMP JE POBEDNIK!!!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitao i Vučić; Šta će Tramp doneti Balkanu?

Izvor: B92, 09.Nov.2016

Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Donaldu Trampu veliku izbornu pobedu za predsednika SAD...Vučić je izrazio nadu da će ta pobeda doprineti nastavku unapređenja bilateralnih odnosa dveju država...U čestitki, srpski premijer je poručio:..“Koristim ovu priliku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.