Izvor: Blic, 27.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio 239 kilometara na sat da bi stigao kući

Vozio 239 kilometara na sat da bi stigao kući

Italijan koga je sigurnosna kamera u Francuskoj snimila kako svojim 'ferarijem' vozi 239 kilometara na sat izjavio je policiji da mu se žurilo da što pre stigne kući. Tridesetpetogodišnji vozač će izaći pred sud u martu, oduzeta mu je dozvola i kažnjen je sa 750 evra. Slično je prošao i 22-godišnji kuvajtski student koga je policija prošle godine zaustavila kod Sen Omera dok je vozio 255 kilometara na sat.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kad vam otkriju lice na seks šampionatu

Penzionisani poljski nastavnik Lešek Šverovski (61) tuži organizatore Svetskog seks šampionata iz 2003. zbog toga što mu nisu 'zamutili' lice na filmskom snimku. Takmičenje se, između ostalog, sastojalo u tome da tri devojke vode ljubav sa što više muškaraca tokom sedam sati. Ali nastavnik kaže da organizator 'Pink pres' nije održao obećanje i nije mu sakrio lice. Tako ga je kasnije na DVD-ju prepoznao sestrić i sve ispričao familiji.

Vojskom protiv termita

Malezijska vojska se bori s višestruko nadmoćnijim neprijateljem - termitima. Mnoge od 80 vojnih baza u toj zemlji okupirale su te male napasti. Termiti ne napadaju samo drvo, već i betonske konstrukcije. Ministarstvo odbrane je primorano da oformi komisiju koja će se pozabaviti tim problemom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.