Vlada FBiH pomoći će Aerodromu Sarajevo zbog velikih gubitaka

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Okt.2020, 15:46

Vlada FBiH pomoći će Aerodromu Sarajevo zbog velikih gubitaka

Vlada Federacija Bosne i Hercegovine (FBiH) usvojila je na sjednici u četvrtak, 22. oktobra, informaciju i podržala inicijativu Federalnog ministarstva prometa i komunikacija za pomoć Međunarodnom aerodromu Sarajevo u poslovanju i očuvanju radnih mjesta. Prema predviđanjima Aerodrom Sarajevo bi u 2020. mogao poslovati s gubicima od oko 13 miliona maraca (6,5 miliona eura). Ukupno smanjenje prihoda od 1. januara do 31. maja 2020. godine u odnosu na isti period prethodne godine iznosi oko...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

OPORAVAK ĆE TRAJATI OKO TRI GODINE Gubitak sarajevskog aerodroma u 2020. veći od 6,5 MILIONA EVRA

Izvor: Blic, 22.Okt.2020

Vlada FBiH usvojila je informaciju i podržala inicijativu resornog ministarstva za pomoć Međunarodnom aerodromu Sarajevo u očuvanju radnih mesta s obzirom da se procenjuje finansijski gubitak od više od 6,5 miliona evra (13 miliona KM).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.