Više od 1.000 uhapšenih zbog pedofilije

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 1.000 uhapšenih zbog pedofilije

U Sjedinjenim Američkim Državama uhapšeno je 1.140 osoba na osnovu optužbi za seksualno uznemiravanje dece kao deo nacionalne akcije za zaštitu dece, saopšteno je iz američkog ministarstva pravde.

"Predatori koriste tehnologiju da dopru do svojih žrtava preko državnih i nacionalnih granica", rekao je administrator odeljenja Ministarstva za maloletnike Robert Listenbi.

Hapšenja su rezultat dvomesečnog rada u aprilu i maju i praćenja prestupnika koji koriste >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << internet da bi namamili decu i uvukli ih u seksualnu eksploataciju, dečiju pornografiju i putovanja u inostranstvo radi uključivanja u seksualni turizam.

U saopštenju se navodi da su hapšenja nastavak operacije "Slomljeno srce" tokom koje je u prošloj godini uhapšeno 275 osoba zbog seksualnih delikata.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.