Veteran iz Drugog svetskog rata postao gradonačelnik

Izvor: N1 televizija, 03.Jan.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veteran iz Drugog svetskog rata postao gradonačelnik

Američki veteran iz Drugog svetskog rata, 93-godišnji Vito Periljo koji je u kampanji lično obilazio birače od vrata do vrata, postao je gradonačelnik jednog primorskog mesta u saveznoj državi Nju Džerzi.

Periljo je položio zakletvu kao gradonačenik Tinton Folsa (Tinton Falls), a na novembarskim izborima pobedio je dosadašnjeg gradonačelnika Džeralda Tarninga koji je bio šef policije u tom mestu od 2004. do 2011. godine, a potom član gradske uprave.

Veteran >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << američke mornarice rekao je da nije mislio da ima šanse da pobedi na izborima, ali da je odlučio da se kandiduje pošto uzbunjivači podneli dve tužbe protiv lokalne policije, što je Tinton Fols koštalo 1,1 milion dolara.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.