Izvor: Blic, 20.Sep.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Od početka godine izdali smo građevinske dozvole za 750.000 KVADRATA

Grad Beograd je do danas u 2018. godini izdao građevinske dozvole za ukupno 750.000 kvadrata, a lokacijske uslove za oko dva miliona kvadrata, što je apsolutni rekord poslednjih nekoliko decenija. U ovom trenutku izdali smo za 50 građevinskih dozvola i između 150 i 200 lokacijskih uslova više nego prethodne godine. To govori da se u Beogradu gradi, da je naš grad i dalje privlačan za investicije i da smo na pravom putu kada je u pitanju izgradnja grada, rekao je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MPC Properties invenstira 45 miliona evra: Počela gradnja Navigator Business Centra 2

Izvor: NovaEnergija.net, 20.Sep.2018

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i direktor MPC Properties Ingo Nissen, svečano su položili kamen temeljac na mestu izgradnje novog poslovnog objekta klase A, Navigator Business Centra 2, čime je obeležen početak još jednog važnog projekta kompanije MPC Properties – najvećeg investitora...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.