Veronika Lario:Uvek sam volela Silvija

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 12.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veronika Lario:Uvek sam volela Silvija

RIM - Supruga italijanskog premijera Silvija Berluskonija Veronika Lario veruje da je na njeno dostojanstvo bačena ljaga zbog skandala koji je izbio posle navoda da njen suprug ima ljubavnu vezu sa 18-godišnjom manekenkom. - Istina je da sam ga uvek volela i pravila životne planove tako da budu u funkciji mog braka i porodice - piše u njenom pismu, objavljenom u današnjem izdanju vodećeg italijanskog lista Korijere dela Sera.

Berluskoni je redovno poricao sve neodgovarajuće što >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << se vezivalo za njega i dodao da će „odmah“ podneti ostavku ukoliko se utvrdi bilo kakva istina u tim glasinama.

- Prethodnih nedelja gledala sam u tišini šta se dešava, nisam reagovala putem medija, jer je na moju ličnost, dostojanstvo i brak brutalno bačena ljaga - napisala je Veronika.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.