Venecuelanskim diplomatama rok od 48 sati da napuste ovu zemlju

Izvor: B92, 03.Nov.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecuelanskim diplomatama rok od 48 sati da napuste ovu zemlju

San Salvador -- Odluka o proterivanju venecuelanskih diplomata doneta je u skladu sa stavom da "venecuelanski predsednik Nikolas Maduro nema legitimitet".

Kako se navodi, Salvador je naredio venecuelanskim diplomatama da u roku od 48 sati napuste tu zemlju, saopštili su zvaničnici.

U saopštenju se kaže i je da vlada Salvadora proznala lidera opozicije Huana Gvaida za privremenog predsednika Venecuele do održavanja slobodnih izbora u toj zemlji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Salvador proteruje sve venecuelanske diplomate

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2019

Salvador je naredio venecuelanskim diplomatama da u roku od 48 sati napuste tu zemlju, saopštili su zvaničnici.. . U noti upućenoj diplomatama Venecueli se objašnjava da je odluka doneta u skladu sa glasanjem Salvadora u Organizaciji američkih država, koja podržava izveštaj Visokog komesarijata...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.