Izvor: B92, 31.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar kod Los Anđelesa

Los Anđeles -- Severozapadno od Los Anđelesa juče izbio veliki požar, na svega nekoliko stotina metara od poznatog natpisa "Holivud".

Požar čiji uzrok još nije poznat, izbio je u blizini filmskih studija Juniverzal i Vorner, na rubu parka Grifit koji se nalazi između Los Anđelesa i rezidencijalne doline San Fernando.

Vatrogasci uz pomoć pet helikoptera pokušavaju da kontrolišu požar, izjavio je portparol te službe Ron Mejers i dodao da se na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nalazi 200 ljudi.

Za sada nema podataka o eventualnim žrtvama, kao ni o materijalnoj šteti. Požar je izbio na oko 500 metara od natpisa "Holivud" i važnog telekomunikacionog predajnika koji za sada nije ugrožen vatrom.

Čuveni natpis "Holivud" koji je 1923. napravljen od drveta, sada je izrađen od čelika i ofarban u belo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.