Velika odluka: Uskoro bez laptopa u avionu!

Izvor: BKTV News, 21.Mar.2017, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika odluka: Uskoro bez laptopa u avionu!

Dopisnik BBC-ja Danijel Sendford tvrdi da je ovaj potez Britanaca "očigledno deo koordinisane akcije sa SAD."

Velika Britanija će uskoro zabraniti prenošenje laptopova i drugih elektronskih uređaja na određenim putničkim letovima, nakon što su sličan potez povukle i Sjedinjene Američke Države.

Ovakav snimak iz aviona niste nikada videli - oduševiće vas! (FOTO/VIDEO)

Ograničenje Britanaca će se navodno razlikovati od zabrane američkog ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << unutrašnjih poslova, a koja se odnosi na laptopove i tablet uređaje.

Predmet američkog saopštenja jesu letovi sa 10 aerodroma iz zemalja u kojima muslimani predstavljaju većinsko stanovništvo.

Američki zvaničnici kažu kako bi bombe mogle da se nađu u nekoliko elektronskih uređaja.

Kraj drame: Preživeli svi putnici iz južnosudanskog aviona

Pokušaj obaranja jednog avioprevoznika u Somaliji bio je povezan sa laptopom i izgleda kao da su bezbednosne mere pokušaj da se spreče slični incidenti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.