Izvor: Danas, 09.Dec.2022, 12:07

Velika Britanija uvela sankcije Milanu Radoičiću, Zvonku Veselinoviću i Slobodanu Tešiću

Trgovac oružjem Slobodan Tešić, potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić i Zvonko Veselinović nalaze se na listi osoba protiv kojih je Mininistarstvo spoljnih poslova Velike Britanije uvelo sankcije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvonku Veselinoviću, Slobodanu Tešiću i Milanu Radoičiću sankcije Velike Britanije

Izvor: Radio 021, 09.Dec.2022

Velika Britanija uvela je sankcije Zvonku Veselinoviću, potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću i trgovcu oružjem Slobodanu Tešiću.

Nastavak na Radio 021...

RSE: Britanija uvela sankcije Zvonku Veselinoviću, Milanu Radoičiću i Slobodanu Tešiću

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2022

Velika Britanija objavila je danas da je uvela sankcije za 30 entiteteta i pojedinaca iz 11 zemalja za koje se smatra da "guše osnovne slobode u svetu" a među osobama na spisku sankcija zbog korupcije su Zvonko Veselinović i Milan Radoičić sa Kosova, kao i Slobodan Tešić iz Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.