Izvor: Blic, 02.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanzemaljska pomoć protiv globalnog

Vanzemaljska pomoć protiv globalnog zagrevanja

Pol Helijer, bivši kanadski ministar odbrane, traži od vlada širom sveta da obelodane i iskoriste tajne vanzemaljske tehnologije do kojih su došli posle pada neidentifikovanih letećih objekata kako bi zauzdali klimatske promene. On je dodao da su letelice posetilaca iz kosmosa morale da prevale velike razdaljine da bi stigle do Zemlje i zato sigurno koriste neko posebno gorivo ili neke napredne pogonske sisteme.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Baka našla granatu u krompiru

Olga Maurijelo (74) iz Napulja pronašla je neeksplodiranu granatu u kesi krompira koju je kupila na lokalnoj pijaci. 'Otišla sam na pijacu da kupim krompir i u njemu sam pronašla bombu. Ali bomba je bila blatnjava i ja sam je stavila u vodu da je operem. Tek tada sam shvatila da je to bomba!' Policija je saopštila da je bomba bila bez igle i da je mogla da eksplodira.

Dao ćerki ime SLK

Ljubitelj luksuznih automobila iz Kišioneu Krisa, u rumunskom okrugu Arad, dao je ćerki ime SLK po modelu 'mercedesa'. Iako su u kancelariji matičara pokušali da ga odgovore od toga, otac je insistirao na tom imenu. Objasnio je da voli automobile i da bi se beba zvala BMW da je muško. 'SLK je jedan od najpoznatijih modela ‘mercedesa’. Skup je i prelep', rekao je novopečeni tata. 'Da je dečak, nazvao bih ga BMW zato što su to super kola koja mogu brzo da idu.'

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.