Delegacija EU pozvala Tegeltiju da podnese ostavku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2020, 12:15

Delegacija EU pozvala Tegeltiju da podnese ostavku

Iz Delegacije EU u BiH, nakon sjednice ove institucije na kojoj se raspravljalo o prijavi protiv predsjednika VSTV-a,  pozvali su Milana Tegeltiju da prihvati zaključke članova te institucije i podnese ostavku. ‘’Pozivamo predsjednika da djeluje odgovorno i zaštiti instituciju VSTV-a time što će uvažiti stavove Vijeća o potrebi podnošenja ostavke, kako bi se spriječilo produžavanje krize u cijelom pravosuđu, te pomoglo da se vrati povjerenje javnosti,’’ navedeno je u saopštenju Delegacije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

VSTS usvojio zaključka, ne mogu se izjasniti o odgovornosti Tegeltije

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2020

SARAJEVO - U nastavku vanredne sjednice Visoko sudsko i tužilačko vijeće usvojilo je tri zaključka. Prvi zkaljučak je da VSTV konstatuje da se nezakonitim snimanjem i praćenjem nosilaca pravosudnih institucija onemogućava rad i donošenje odluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.