Vanredna situacija na Havajima zbog velikog požara (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna situacija na Havajima zbog velikog požara (FOTO)

Guverner Havaja Dejvid Ige proglasio je vanrednu situaciju na ostrvu Maui, gde je izbio veliki požar zbog kojeg je evakuisano više hiljada ljudi, javlja Rojters Guverner Havaja Dejvid Ige proglasio je vanrednu situaciju na ostrvu Maui, gde je izbio veliki požar zbog kojeg je evakuisano više hiljada ljudi, javlja Rojters.Požar trenutno zahvata oko 4.000 hektara nekadašnjih polja šećerne trske, navode zvaničnici.Pročitajte još - NEVEROVATNE SCENE NA HAVAJIMA: Vulkan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kilauea izbacuje pepeo tri kilometara u vis (FOTO) Vatrogasci, koji koriste i helikoptere u naporima gašenja, kažu da su uspeli da lokalizuju oko 20 odsto požara.Tamošnji mediji navode da za sada nema informacija o potencijalnoj materijalnoj šteti i žrtvama.Požar je izbio u četvrtak.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VANREDNO STANJE NA HAVAJIMA: Vatrogasci se bore sa požarima, evakuisane hiljade (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Jul.2019

Guverner Havaja proglasio je vanredno stanje na ostrvu Mauiju, gde se vatrogasci bore s požarom zbog kojeg je evakuisano više hiljada ljudi, dok ogromni oblaci dima natkrivaju obližnje plaže.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.