VIEIRA: Želim da ostanem u Zvezdi, ovakvih navijača nema nigde na svetu!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Avg.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIEIRA: Želim da ostanem u Zvezdi, ovakvih navijača nema nigde na svetu!

Foto: Marko Todorović

Posle slabog početka sezone, napadač Crvene zvezde Ugo Vieira polako se vraća u onu prepoznatljivu formu.

Sa dva gola protiv Voždovca, Portugalac je bio najzaslužniji za trijumf crveno-belih koji im je doneo prvo mesto na tabeli.

- Ovo su bila dva važna gola kako za mene, tako i za celu ekipu. Znače mi zato što su doprenela cilju koji je uvek isti - da osvojimo tri boda. Još uvek je početak prvenstva, ali važno nam je što smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izdvojili na prvom mestu na tabeli. Verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu pružati sve bolju igru i da će biti još dosta atraktivnih poteza i golova za naše navijače. Sada razmišljam samo o narednoj prepreci, utakmici u Nišu, kao i svi moji saigrači - rekao je Ugo.

Foto: Marko Todorović

Portugalac se osvrnuo i na eventualan odlazak sa Marakane.

- Poslednjih meseci se dosta priča o mom odlasku, a svi znaju da najviše želim da ostanem u Crvenoj zvezdi. Glavom sam sto posto ovde, želim da pomognem ekipi. Pred nama su mnogo važne utakmice i voleo bih da doprinesem i ostavim još veći trag u ovom klubu. Atmosfera koju navijači ovde prave ne može da se doživi nigde u svetu i zato ne verujem da ću tražiti novi klub - poručio je Vieira.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.