(VIDEO) Žena koja je zadavila drugaricu i uzela joj bebu iz stomaka u suzama dočekala presudu

Izvor: Press, 13.Feb.2014, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Žena koja je zadavila drugaricu i uzela joj bebu iz stomaka u suzama dočekala presudu

Žena iz Masačusetsa, koja je pretukla, a potom i gajtanom od lampe zadavila svoju trudnu drugaricu, osuđena je danas za ubistvo sa predumišljajem. Dok su joj čitali presudu, ona je bila toliko potresena, da je morala da bude uklonjena iz sudnice. Izricanje kazne je zakazano za četvrtak, a očekuje se da dobije doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti uslovnog puštanja.
Porota je donosila presudu 10 sati.
Advokat odbrane Majkl Vilkoks je rekao da je razučaran osuđujućom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << presudom, ali ne i iznenađen. Rekao je da namerava da se žali na presudu. Komentarišući njene suze u sudnici, Vilkoks je rekao da je to normalna reakcija na njeno suočavanje sa realnošću i dugom kaznom koja je pred njom
Beba, koja sada ima četiri godine, živi sa svojim biološkim ocem.
Kori se tereti da je u julu 2009. udarila više puta u glavu svoju drugaricu Darlin Hejns, koja je tada bila u osmom mesecu trudnoće, a zatim je zadavila gajtanom od lampe. Potom je uradila nešto što je šokiralo celu naciju: rasporila je Darlinin trbuh i iz njega izvadila bebu, koju je svom dečku predstavila kao njenu.
- Ovo je verovatno jedan od nastrašnijih slučaja sa kojim sam došao u kontakt. Ova žena je ubijena zbog njene bebe - rekao je državni tužilac Džosef Erli.
Kori je bila trudna, ali je doživela pobačaj tri meseca pre strašnog zločina. Njeni advokati su tvrdili da policija nije pratila tragove koji bi otkrili da je bilo i drugih umešanih u ovaj zločin, među kojima je i Hejnsov bivši dečko, koji je navodno pomogao Korijevoj.
Telo Hejnsove je nađeno u ormanu njenog stana 27. jula 2009. Policajci su zatekli jezivu scenu...bila je zadavljena, pretučena i rasporena.
Kori, njen tadašnji dečko Dion, i beba su nađeni dva dana kasnije u prihvatilištu za beskućnike u Novom Hempširu. Dion je oslobođen svih optužbi, pošto nije znao da beba nije njegova. On i Kori, koja ima jedanaestogodišnjeg sina iz prethodnog braka, su se zabavljali dve godine, kada mu je ona rekla da je trudna.
Te večeri kada je ubila svoju drugaricu, da ju je prijatelj odvezao u bolnicu kako bi se porodila. Nekoliko sati kasnije, javila mu je da su dobili bebu.
Sledećeg dana, prijatelji i porodica su postali sumnjičavi. Kori se navodno porađaja samo dvadest minuta, a pupčana vrpca deteta nije izgledala kao da ju je presekao doktor.
Kada su čuli da je Darlin Hejns ubijena, prijatelji i porodica su pozvali policiju.
Usledilo je suđenje, a ova strašna priča će konačno biti završena u četvrtak, kada će biti izrečena presuda.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.