(VIDEO) USRED ŠPICA: Pao na raskrsnicu u Los Anđelesu... avionom!

Izvor: Kurir, 23.Feb.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) USRED ŠPICA: Pao na raskrsnicu u Los Anđelesu... avionom!

Pešaci i vozači Los Anđelesa imali su sreće da izbegnu mali avion koji se srušio tačno nasred prometne raskrsnice.

Šokirani prolaznici podelili su na društvenim mrežama šta su sve videli, dok je policija pokušavala da ukloni ostatke letelice.

[Breaking] Small plane crashes onto 10100 North San Fernando Road near Whiteman Airport. No injuries reported. pic.twitter.com/d7Kkn2GWIr

Pukom srećom izbegnuta je veća tragedija, jer je avion promašio red >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << automobila i nekoliko prolaznika koji su bili u blizini.

The weirder LA story...small plane crash lands in middle street, or the guy who cooked meth in a hotel room by LAX? pic.twitter.com/t9DYVPOeBC

Avion se srušio na putu San Fernando u naselju Pakoima u Los Anđelesu. Uprkos svemu, pilot se izvukao bez skoro ikakvih povreda.

Portparolka vatrogasne jedinice, Margaret Stjuart kazala je da je "velika, velika sreća" što je pilot uspeo da manevriše na putu i da niko od ljudi nije bio povređen.

Uzrok pada još nije utvrđen.

(Mirror)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.