(VIDEO) PUTINE, JAVI SE: 2 dana ga nema, a svet već digao paniku!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PUTINE, JAVI SE: 2 dana ga nema, a svet već digao paniku!

Baš danas predsednik Rusije je primio predsednika Vrhovnog suda, eto i fotografije...

MOSKVA - Zapadni mediji dižu prašinu tvrdeći da se nešto strašno ili makar ćudno dešava s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom jer se od 5. marta navodno nije pojavljivao u javnosti, ali upravo sada po Tviteru je počela da kruži vest s fotografijom da se u svojoj rezidenciji sastao sa predsednikom Vrhovnog suda Vjačeslavom Lebedjevim.

«Я жив!» — Путин снова >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << явился перед камерами ФОТО http://t.co/K6m0zc3uw4 pic.twitter.com/ZtszY47pVT

Kad to kažu i Novosti Ukrajine...

Владимир Путин обсудил работу Верховного Суда РФ с его председателем (ФОТО) Пресс-служба Кре http://t.co/jodivnwsqC pic.twitter.com/A3JKVrLy9r

Već godinama s vremena na vreme razni svetski propagandni centri puštaju priče o tome da je Putin teško oboleo od raka, da pati od psihičkih poremećaja, da ima Aspergerov sindrom i tako dalje.

Putin hasn’t been publicly seen in days. He’s probably fine, but the reaction to his disappearance is … concerning. http://t.co/0UxmuvWk9f

Sada je nove spekulacije pokrenulo to što je u sredu otkazao put u Kazahstan i odmah su počele da kolaju priče da je bolestan, da nije danima viđen u javnosti, da Kremlj objavljuje reciklirane vesti...

‘His handshakes break hands’: Press secretary dismisses Putin illness rumors http://t.co/uWtVEwavYz pic.twitter.com/qLAv1wy0xu

Putinov portparol Dmitrij Peskov juče je demantovao da je Putin bolestan i dodao da mu je stisak ruke još dovoljno jak da vam slomi šaku.

Evo gde su Vladimira Putina našli fotografi poslednjih dana:

http://www.youtube.com/watch?v=gkBVwq8Xw64

- 11. marta primio je Aleksandra Kudalajnina, guvernera Karelije (region koji je delom u sastavu Rusije, a delom u sastavu Finske). Postoji i Asošiejted presova fotografija, ali još bolji dokaz je televizijski snimak Raše tudej.

Foto: AP

- 10. marta Asošejted pres objavio je fotografiju s objašnjenjem "ruski predsednik Vladimir Putin sluša tokom sastanka u Kremlju, Moskva, Rusija. Biće da je Putin tog dana bio na poslu u Kremlju, gde je slušao na sastanku.

- 8. marta se fotografisao u stilu "blažen među ženama", što nije čudno s obzirom na to da se tog dana slavio Međunarodni dan žena. Oko njega su žene odlikovane medaljom zlatne zvezde, simbolom najvišeg počasnog zvanja - Heroja Ruske Federacije.

How do Russian leaders maintain the unconditional support of their people? http://t.co/2rxNtyu7rp pic.twitter.com/LGGUbJctOU

Fotografija je Rojtersova, baš kao i tvit s tog događaja, uz već izlizano pitanje "kako ruski lider održava bezuslovnu podršku svog naroda?".

Vladimira Putina verovatno ćemo videti na malim ekranima u ponedeljak, kad ga očekuju u Kazahstanu, ako ne i pre. U međuvremenu, očigledno će nedostajati gradu i svetu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.