Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ne prekidajte nas sad!

Devojka i mladić uhapšeni su zbog nepriličnog ponašanja - oni su naočigled prolaznika bili u ljubavnom zanosu, kada je stigla policija.

- Ne prekidajte nas sada - urlao je mladić iz Argentine, a i devojka se bunila.

Stanovnici Buenos Airesa bili su u šoku kada su videli devojku koja pruža oralni seks mladiću naslonjenom na zid i skinutih pantalona do članaka. Pozvali su policiju, ali kada su službenici došli na lice mesta - naišli su na otpor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Mladić, koji je držao ruke iza glave, očajnički je povikao policajcima: "Ne prekidajte nas baš sada", dok je devojka povikala "On mi je dečko i radiću to s njim gde god želim. Evo, mogu i pred vama".

- Ne možete da me uhapsite zbog ovoga - uporna je bila devojka sa snimka, koja je bila samo u brushalteru.

Policajci su pokazali da mogu - mladić i devojka privedeni su zbog remećenja javnog reda i mira u najbližu policijsku stanicu.

Kasnije su mediji preneli da je par bio pod dejstvom alkohola i da su prethodnu noć proveli u disko klubu.

Scena sa snimka odigrala se u ponedeljak rano ujutru ispred diskoteke.

Pogledajte video:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.