VIDEO: Eksplozije u Kini, vatrene lopte parale nebo

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Eksplozije u Kini, vatrene lopte parale nebo

Najmanje 300 ljudi povređeno je večeras u eksploziji u luci severoistiočnog kineskog grada Tjencin, preneli su lokalni mediji.

Potres od eksplozije osetio se na daljini od nekoliko kilometara.

Centralna kineska televizija izvestila je da se eksplozija dogodila u brodskom tovaru, kasno uveče, da je povređen nepoznat broj ljudi, što je preneo i južnokineski "Morning post" na svom vebsajtu.

Kako su prenele agencije, okolna naselja u trećem po veličini >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gradu u Kini ostala su bez struje.

U prikazanom video snimku, vidi se plamen koji svetli u noći, prema nebu, a agencija Sinhua prenela je reči jednog stanovnika u blizini, koji je rekao da su se zbog eksplozije razbila stakla na prozorima.

Tjencin je glavna luka i industrijsko područje jugositočno od Pekinga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Najmanje 50 mrtvih u ogromnim eksplozijama u kineskom lučkom gradu Tjenćin

Izvor: Politika, 12.Avg.2015

TJENĆIN – Broj poginulih u nizu stravičnih eksplozija u kineskom gradu Tjenćin popeo se na 50, a strahuje se da bi žrtava katastrofe koja se desila u stovarištu opasnih materija moglo biti još, javlja danas Asošiejted pres...Američka novinska agencija piše da su okolne zgrade pretvorene u...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.