(VIDEO) BANKAR U NEPRILICI: Devojka skočila na šefa Evropske banke!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BANKAR U NEPRILICI: Devojka skočila na šefa Evropske banke!

Žena demonstrant upala je na konferenciju za novinare u Evropskoj centralnoj banci uzvikujući da se zaustavi diktatura te institucije

Incident se dogodio kada je predsednik ECB Mario Dragi počinjao konferenciju za novinare posle sastanka o politici Evropske banke, prenosi AP.

Devojka je na konferenciju ušla u grupi novinara, potom se popela na sto za kojim je sedeo Dragi i počela da baca njegove papire uvis i posipa ga zlatnim konfetama.

Devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je uzvikivala: "Zaustavite diktaturu Evropske centralne banke".

Obraćanje novinarima bilo je prekinuto dok obezbeđenje nije devojku iznelo iz sale, a Dragi se posle par minuta vratio i nastavio izlaganje.

Evropska centralna banka navela je da istražuje kako se incident dogodio.

Levičarski aktivisti optužuju ECB da nameće mere štednje članicama evrozone poput Grčke, koje dobijaju finansijsku pomoć.

http://www.youtube.com/watch?v=QAC3EGnr9hg

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Žena skočila na šefa Evropske centralne banke

Izvor: RTS, 15.Apr.2015

Žena demonstrant upala je na konferenciju za novinare u Evropskoj centralnoj banci uzvikujući da se zaustavi diktatura te institucije. . Incident se dogodio kada je predsednik ECB Mario Dragi počinjao konferenciju za novinare...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.