Izvor: Blic, 24.Mar.2016, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROVALI ILI NE Vratio knjigu biblioteci posle 49 godina

Mnogima se dogodilo da bar jednom u žživotu zakasne sa vraćanjem knjiga biblioteci, ali Džejms Filips iz Minesote je baš zakasnio - punih 49 godina.

On je knjigu "Istorija krstašških ratova" uzeo iz biblioteke Univerziteta u Dejtonu 1967. godine, a zadržao je kod sebe čak 49 godina.

Srećom po njega, šškola je odustala od kazne u iznosu od 350 dolara.

Filips je knjigu pronaššao u staroj kutiji sa stvarima s fakulteta, nakon čega ju je poslao poštom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biblioteci, zajedno sa kratkom porukom izvinjenja, prenosi Independent.

"Molim vas, primite moje izvinjenje zbog dugog zadržžavanja knjige 'Istorija krstaških ratova'. Očigledno sam je pozajmio kad sam bio na prvoj godini fakulteta i nekako se zagubila u toku ovih godina", napisao je on.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vratio knjigu biblioteci posle 49 godina

Izvor: B92, 24.Mar.2016

Mnogima se dogodilo da bar jednom u životu zakasne sa vraćanjem knjiga biblioteci, ali Džejms Filips iz Minesote je baš zakasnio - punih 49 godina...On je knjigu "Istorija krstaških ratova" uzeo iz biblioteke Univerziteta u Dejtonu 1967. godine, a zadržao je kod sebe čak 49 godina. Srećom po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.