VELIKA TRAGEDIJA! Čuvena pevačica pronađena mrtva, izgorela u automobilu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA TRAGEDIJA! Čuvena pevačica pronađena mrtva, izgorela u automobilu! (FOTO)

Užas!

Pevačica Loalva Braz Vijeira, najpoznatija po pesmi "Lambada", tragično je izgubila život u Rio de Žaneiru.

Njeno telo pronađeno je u izgorelom automobilu u četvrtak u ranim jutarnjim časovima.

FOTO: Youtube/Printscreen

Prema navodima iz policije, dvojica muškaraca su upala u njen hotel, gde je ona i živela, i stavili je u automobil koji je potom zapaljen.

R.I.P #LoawaBraz Born:June 3, 1953Origin Brazil Died: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << January 19, 2017 (aged 63) #Lambada… https://t.co/uECiedaWlH pic.twitter.com/c5LiQlRuCt

Policiju je pozvao jedan od zaposlenih, koji je čuo njene vriske. Uhapšena su dvojica muškaraca koji su od ranije poznati policiji.

Požar je navodno podmetnut i u hotelu, koji je takođe izgoreo.

Chi non ricorda la "Lambada": morta in Brasile Loalwa Braz Vieira, la cantante della 'Lambada' https://t.co/SxO5dhn2GR via @repubblicait

Loalva je rođena u Rio de Žaneiru, a muzičku karijeru počela je kada je imala 13 godina. Otac joj je bio dirigent jednog orkestra, a majka pijanistkinja.

Loalwa Braz Vieira: Todes-Drama um "Lambada"-Sängerin - War es Mord? ? ?https://t.co/SHIFnSP5jU pic.twitter.com/8Nl9v0U1Dc

Najpoznatija je kao pevačica grupe Keoma, u kojoj je otpevala čuvenu "Lambadu". Bila je član ove grupe od 1989. do 1999.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.