Izvor: Blic, 17.Maj.2022, 22:04

VAŽNA VEST ZA SVE KOJI LETUJU U GRČKOJ Ministar zdravlja otkrio gde maske više neće biti obavezne

Grčki ministar zdravlja Tanos Plevris rekao je da će obavezna upotreba zaštitnih maski u javnim zatvorenim prostorima biti ukinuta 1. juna i iz tog razloga će se u sredu sastati epidemiološki komitet koji savetuje grčku vladu o merama protiv korona virusa i dati svoje preporuke po tom pitanju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grčka ukida maske od 1. juna do 15. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2022, 17:16

Ministar zdravlja Grčke Tanos Plevris rekao je danas da će obavezno nošenje maski na većini javnih mesta biti ukinuto od 1. juna do 15. septembra...Konkretno, maske više neće biti potrebne u saobraćaju, u vozilima sa numerisanim mestima (avioni, vozovi, međugradski autobusi) i maloprodajnim radnjama,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.