Uznemirujući video: Odsekao sebi penis i krvav izašao na ulicu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemirujući video: Odsekao sebi penis i krvav izašao na ulicu

Go muškarac sa odrezanim penisom napada je prolaznike i policiju u Čikagu.

Mediji su objavili da je muškarac sav obliven krvlju maltretirao ljude na ulicama Čikaga. Svedoci su izjavili da je napadač pre dolaska policije psovao i gurao prolaznike. Na videu se vidi kako je došao do ograde i viče na snimatelja s druge strane.

Ubrzo je stigla i policija, na pomahnitali čovek počeo da vrišti na policajku: "Gubi se odavde, kujo!"

Ona mu naređuje da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << spusti na zemlju, ali napadač kreće da trči prem njoj. Na kraju je policajka uspela da ga savlada elektrošokerom. Čuje se kako snimatelj dovikuje policiji da pucaju u napadača: "Ovo je trenutak kada trebate da pucate u ljude".

Goli muškarac posle šoka ustaje i ponovo pokušava da napadne i drugog policajca, ali ga i on gađa elektrošokerom. Mediji nagađaju da je bio pod uticajem sintetičke droge i da je sam sebi odrezao penis pre nego što je istrčao na ulicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.