Uznemirujući snimci: Delovi Mosula koji drže džihadisti! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemirujući snimci: Delovi Mosula koji drže džihadisti! (VIDEO)

Brazilski fotoreporter Gabriel Hajm proveo je 20 dana i snimajući delove grada koji su još pod kontrolom Islamske države i zabeležio dramatične prizore.

CNN je objavio užasavajuće ekskluzivne snimke iz zapadnog dela grada Mosula.

Na snimku se vide leševi džihadista po ulicama, deca koja hodaju po ruševinama koje su nekada bile njihov dom. Čovek ranjenog rođaka nosi ulicom dok sa svih strana odjekuju eksplozije i pucnjava.

Bitke za oslobađanje Mosula >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još uvek traju. Iračke snage očekuju da će u maju, najkasnije za tri nedelje imati potpunu kontrolu u gradu.

Islamska država je izgubila veći deo grada od početka ofanzive u oktobru prošle godine.

Džihadisti su opkoljeni u severozapadnim četvrtima uključujući i stari grad koji je od istorijskog značaja.

Ujedinjene nacije procenjuju da u tom delu grada ima oko pola miliona stanovnika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽASAVAJUĆI PRIZORI IZ MOSULA: Ovako izgledaju DRONOM snimljeni delovi grada pod džihadistima! (UZNEMIRUJUĆE)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2017

Brazilski fotoreporter Gabriel Hajm proveo je 20 dana i snimajući delove grada koji su još pod kontrolom Islamske države..CNN je objavio užasavajuće ekskluzivne snimke iz zapadnog dela grada Mosula. Brazilski fotoreporter Gabriel Hajm  proveo je 20 dana i snimajući delove grada koji su još pod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.