Uzbuna u Italiji zbog velikih vrućina

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbuna u Italiji zbog velikih vrućina

Ministarstvo zdravlja Italije proglasilo je uzbunu trećeg, ujedno i najvišeg, nivoa u 18 italijanskih gradova zbog velikih vrućina Ministarstvo zdravlja Italije proglasilo je uzbunu trećeg, ujedno i najvišeg, nivoa u 18 italijanskih gradova zbog velikih vrućina.ANSA navodi da su najgore pogođeni gradovi severne i centralne Italije.Pročitajte još: VRELI TALAS U EVROPI: Crveno upozorenje zbog velikih vrućinaMeteorolozi predviđaju da će toplotni talas trajati najmanje do prvog vikenda u avgustu.Sa vrućinama, raste i potrošnja električne energije u Italiji, pa je ona dostigla 56.400 megavata, prema podacima elektrodistribucije Italije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italija: Uzbuna najvišeg stepena zbog vrućina

Izvor: Mondo, 31.Jul.2018

Ministarstvo zdravlja Italije proglasilo je uzbunu trećeg, ujedno i najvišeg nivoa u 18 italijanskih gradova zbog velikih vrućina...Foto: AP Photo/Luca Bruno..ANSA navodi da su najgore pogođeni gradovi severne i centralne Italije...Meteorolozi predviđaju da će toplotni talas trajati najmanje do...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.