Užas u Damasku: Granatirana ruska ambasada, ministarstvo izdalo hitno saopštenje za javnost!

Izvor: BKTV News, 03.Feb.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Damasku: Granatirana ruska ambasada, ministarstvo izdalo hitno saopštenje za javnost!

Rusija je odmah odgovorila!

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije objavilo je da je juče i danas granatirana ruska ambasada u sirijskoj prestonici Damasku, pri čemu niko nije povređen.

Navedeno je da je jedna od granata pogodila prostor između kancelarijskog i rezidencijalnog dela ambasade, a druga je eksplodirala na 20 metara od ulaza, prenosi Rojters.

Moscow slams first attack on Russian embassy in Syria since start of ceasefire https://t.co/jjJ6Nvvde9 >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pic.twitter.com/VMAIJ90mAK

Ovo ministarstvo je navelo i da će Rusija nastaviti "beskompromisnu borbu sa teroristima u Siriji".

Ruska ambasada u Siriji je 28. oktobra prošle godine takođe napadnuta od strane terorista sa dve minobacačke granate. Napad je izvršen iz područja pod kontrolom antidržavnih snaga.

Teroristi granatirali rusku ambasadu! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.