Užas! Poznati glumac doživeo tešku saobraćajnu nesreću, hitno prevezen na intenzivnu negu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 09.Mar.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas! Poznati glumac doživeo tešku saobraćajnu nesreću, hitno prevezen na intenzivnu negu! (FOTO)

Slomio je vrat, 15 rebara, nogu i grudni koš, a pluća su mu probijena.

Jedan od glumaca iz filmova o Hariju Poteru Džim Tavare doživeo je saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške povrede.

Hitna akcija policije: Priveden srpski glumac! (FOTO, VIDEO)

Nalazi se na intenzivnoj nezi u bolnici Los Anđelesu. Slomio je vrat, 15 rebara, nogu i grudni koš, a pluća su mu probijena.

'Harry Potter' Actor Jim Tavaré Barely Survives Broken >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Neck in Car Crash (PHOTO) https://t.co/0DExqS50v8

Tavare je glumio krčmara Toma u "Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban". Vest o udesu objavila je njegova supruga Lora kao i fotografiju iz bolnice.

Harry Potter actor Jim Tavaré in intensive care after head-on car crashhttps://t.co/sgaO5zWUVV pic.twitter.com/iajwjiVjPI

⚡️ “Harry Potter actor Jim Tavare in intensive care after car crash”https://t.co/JlADQJAyWp

"Zadobio je teške povrede. Dobio je dve doze krvi i ide na prvu operaciju. Ovo je stvarnost, nije filmska uloga. Uputite nam pozitivne misli dok se bori za oporavak", napisala je Lora.

Glumac je rođen u Velikoj Britaniji, a živi u Los Anđelesu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.