Uz pomoć skejta pokušao da opljačka banku

Izvor: Glas javnosti, 21.Jan.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz pomoć skejta pokušao da opljačka banku

MEKSIKO SITI - Policija Meksiko Sitija uhapsila je čoveka koji je pokušao da uz pomoć skejtborda opljačka banku, prenosi AP.

Policija je saopštila da su Serđo Ledesma i njegov skejt predati tužiocima posle pokušaja pljačkanja dve banke.

Ledesma je, navodnom, šapatom pretio činovnicima i tražio novac. U jednoj banci, blagajnik se pretvarao da ga nije ni čudo, dok je službenik druge banke aktivirao tihi alarm, a istovremeno davao novac pljačkašu.

Policija je saopštila da je Ledesma strpljivo čekao na novac kada su oni stigli i uhapsili ga.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

UZ POMOĆ SKEJTA POKUŠAO DA OPLJAČKA BANKU

Izvor: Kurir, 21.Jan.2012

Policija je saopštila da je Serđo Ledesma strpljivo čekao na novac kada su oni stigli i uhapsili ga..MEKSIKO SITI - Policija Meksiko Sitija uhapsila je čoveka koji je pokušao da uz pomoć skejtborda opljačka banku, prenosi AP...Policija je saopštila da su Serđo Ledesma i njegov skejt predati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.