Izvor: Blic, 15.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz mnogo alkohola ide dobar veš

Uz mnogo alkohola ide dobar veš

Ženama koje idu na pijanke britanska policija poručuju da 'nose pristojne gaćice' za slučaj da pijane padnu na ulici. 'Ako padnete ili se srušite bez svesti, setite se da vaša suknja ili haljina mogu da se podignu', piše u poruci policije Safoka koja je pokrenula kampanju bezbednosti. 'Može vam se dogoditi da pokažete više nego što biste želeli. Za vaše dobro, uvek nosite pristojan veš i budite depilirane'.

Jaje na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << piše 'Alah'

Jedna kokoška u Kazahstanu je navodno snela jaje na čijoj ljusci piše reč 'Alah' na arapskom jeziku, javila je agencija Kazinform. Agencija tvrdi da je vlasnica kokoške iz sela Stepnoja na severoistoku zemlje od lokalnog hodže dobila 'potvrdu da je natpis autentičan'. Nedavno je objavljeno da je u susednom Kirgistanu petao umesto banalnog 'kukuriku', na arapskom kukurikao 'Alah je veliki'.

Visoke potpetice i žvake prete antičkim pozorištima

Vekovima najpoznatija grčka antička pozorišta odupirala su se vetru, vodi i zemljotresima. Danas su suočena sa novim pretnjama - visokim potpeticama i žvakaćim gumama. Zvaničnici grčkog Ministarstva kulture odlučili su da u avgustu, zbog hitne rekonstrukcije, zatvore pozorišta na otvorenom Heroda Atikusa u Atinu i u Epidaurusu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.