Izvor: Blic, 11.Jun.2020, 13:20

Ustaški poklič “Za dom spremni" je legalan jer je na koncertu bila DOBRA ATMOSFERA?! Šokantno obrazoženje presude Tompsonu

U hrvatskim medijima se pojavilo obrazloženje oslobađajuće presude pevaču Marku Perkoviću Tompsonu zbog pokliča "Za dom spremni" na nekoliko koncerata - uzvikivanje nije nezakonito jer je na koncertima bila dobra atmosfera i niko se nije uznemirio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sramno pojašnjenje Tompsonove oslobađajuće presude za poklič “ZA DOM SPREMNI”: Na koncertu je bila "dobra atmosfera i NIKO SE NIJE UZNEMIRIO"

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020

Visoki prekršajni sud između ostalog je izjavio da je policija u svojoj žalbi zanemarila činjenicu da se radi o autorskoj pesmi koju je Tompson izvodio na legalno organizovanim koncertima OBRAZLOŽENjE oslobađajuće presude je stiglo: uzvikivanje nije nezakonito jer je na Tompsonovom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.