Usred dana ukraden železničk most?!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usred dana ukraden železničk most?!

Lopovi su rastavili i ukrali stari železnički most težak deset tona usred bela dana na zapadu Češke, piše češki dnevnik "Pravo".

List navodi da je metalni most, koji je izgrađen 1901. godine preko reke nedaleko od grada Slavkova u provinciji Karlovi Vari, odvezla organizovana grupa lopova pomoću krana i kamiona.

Portparol "Železnica Češke" Pavel Hala rekao je da su lopovi, takođe, ukrali oko 200 metara pruge.

Policija je zaustavila lopove tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krađe, ali su im pokazana falsifikovana dokumenta u kojima je naveden navodni dogovor sa železničkiim vlastima o rasklapanju mosta.

Portparol policije u Karlovim Varima navodi da procenjena šteta nastala uklanjanjem mosta i pruge iznosi oko 6.000 dolara, dok Hala ističe da je šteta višemilionska. Šest hiljada dolara verovatno košta gvožđe na crnom tržištu sekundarnih sirovina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ukrali most težak deset tona

Izvor: S media, 02.Maj.2012, 10:00

Lopovi su rastavili i ukrali stari železnički most težak deset tona u sred dana na zapadu Češke...List navodi da je metalni most, koji je izgrađen 1901. godine preko reke nedaleko od grada Slavkova u provinciji Karlovi Vari, odvezla organizovana grupa lopova pomoću krana i kamiona...Ovakva krađa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.