Uočena mutna fotografija objekta veličine nestale podmornice

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2017, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uočena mutna fotografija objekta veličine nestale podmornice

Ruska podmornica bez ljudske posade istražuje mutnu fotografiju na kojoj se vidi objekat koji je otprilike iste veličine kao i argentinska podmornica sa 44 članova posade nestale 15. novembra u južnom Atlantskom okeanu Ruska podmornica bez ljudske posade istražuje mutnu fotografiju na kojoj se vidi objekat koji je otprilike iste veličine kao i argentinska podmornica sa 44 članova posade nestale 15. novembra u južnom Atlantskom okeanu, prenosi AP. Agencija navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je ovoj fotografiji dat "prioritet" pošto prikazuje prikazuje objekat oko 60 metara dug, lociran na 477 metara dubine.PROČITAJTE JOŠ: NEMA NADE: Obustavljena potraga za posadom argentinske podmornice AP navodi da je nestala podmornica "ARA San Huan" duga 66 metara, ali da je portparol argentinske Ratne mornarice Enrike Balbi upozorio da je fotografija generisana uz pomoć sonara "nejasna" i da je neophodan vizuelni kontakt.PROČITAJTE JOŠ: NASA u potrazi za nestalom argentinskom podmornicom (VIDEO) Balbi je rekao da će se, ukoliko se ispostavi da ova fotografija ne otkrije nove tragove, istraga fokusirati na druge signale uočene u drugim delovima južnog Atlantika.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažna nada u podrazi za podmornicom, na mutnoj fotografiji ipak ribarski brod

Izvor: RTS, 03.Dec.2017

. Mutna fotografija koju je istraživala ruska podmornica bez ljudske posade je prikazivala ribarski brod, a ne argentinsku podmornicu koja je sa 44 članova posade nestala 15. novembra u južnom Atlantskom okeanu, prenosi AP.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.