Uočen signal iz dubina Sredozemlja, moguće iz Idžiptera

Izvor: N1 televizija, 01.Jun.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uočen signal iz dubina Sredozemlja, moguće iz Idžiptera

Francuski brod je iz dubina Sredozemnog mora uhvatio signale za koje se veruje da dolaze iz crnih kutija aviona egipatske kompanije Idžipter koji se sa 66 putnika i članova posade srušio prošlog meseca.

Egipatsko Ministarstvo za civilno vazduhoplovstvo prenelo je saopštenje komiteta koje istražuje nesreću u kojem se navodi da je brod "Laplas" primio signale. Drugi brod, "Džon Letbridž" pridružiče se potrazi kasnije ove nedelje, dodaje se u saopštenju.

Potraga >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za avionom koji se 19. maja srušio između grčkog ostrva Krit i severne obale Egipta, sužena je na oblast od pet kilometara u prečniku.

Avion, koji je leteo iz Pariza za Kairo, nestao je s radara i srušio se u more iz još nepoznatih razloga.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lociran signal iz crne kutije

Izvor: Danas, 01.Jun.2016

Kairo - Egipatske vlasti su saopštile da je francuski brod locirao signal crnih kutija iz aviona kompanije Idžipt er, koji je nestao u vodama Mediterana sa 66 putnika i članova posade, preneo je AP...Ministarstvo za civilnu avijaciju Egipta je preciziralo da je francuski brod Laplas locirao signal...

Nastavak na Danas...

UHVAĆEN SIGNAL CRNE KUTIJE Potraga za avionom sužena na dva kilometra

Izvor: Blic, 02.Jun.2016, 11:05

Zona potrage za avionom kompanije "Idžipt er", koji se prošlog meseca srušio u Sredozemno more, sužena je na dva kilometra sa dosadašnjih pet nakon što su brodovi uhvatili signal crnih kutija, rekao je danas izvor iz istražne komisije...Ovaj izvor je demantovao navode francuskih medija o tome...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.