Unuk ubio baku sa 111 uboda nožem

Izvor: Mondo, 15.Okt.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unuk ubio baku sa 111 uboda nožem

Mladić star 21 godinu optužen je za teško ubistvo svoje 84 godine stare bake, kojoj je u njenom domu u Solt Lejk Sitiju naneo 111 uboda nožem.

Zakari Veston, koji je, prema rečima članova porodice, mentalno poremećen i već hapšen zbog fizičkih napada - na majku i policajca, kao i na oca, mogao bi, ako bude proglašen krivim, da bude osuđen na smrtnu kaznu, navodi "Skaj njuz" (Sky News).

Policiju su 3. oktobra o kricima koji su dopirali iz doma Džojs Dekster >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << obavestili staričini susedi, a pripadnici organa reda su po dolasku na lice mesta zatekli mladića koji je u ruci držao nož i čija je odeća bila isprskana krvlju.

Prema rečima tužilaca, Zakari je policajcima odmah rekao da je baki izvadio nekoliko unutrašnjih organa i presekao vratnu venu.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ubio baku sa 111 uboda nožem

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2012

Zahari Kol Veston (21) optužen je za teško ubistvo svoje bake (84), kojoj je naneo 111 uboda nožem u njenom domu u Salt jejk sitiju...Priznao da je izvadio baki nekoliko organa i presekao vratnu venu (Foto: Ilustracija)  ..Policiju su o kricima, koji su dopirali iz doma bake, obavestili staričini...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.