Umro pilot tokom leta

Izvor: Studio B, 13.Okt.2010, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro pilot tokom leta

Pilot koji je upravljao avionom kompanije "Katar ervejz", koji je leteo iz Manile za Dohu, preminuo je tokom leta, saopštila je katarska nacionalna avio-kompanija.

U saopštenju se ne navodi šta je dovelo do smrtnog slučaja, niti da li je letelica ijednog trenutka bila u opasnosti, javio je AP.

Kompanija je kazala da se smrtni slučaj dogodio na letu 645 iz Filipina za katarsku prestonicu i da je avion preusmeren u Kuala Lumpur, u Maleziji, gde je sleteo nešto pre 12 časova po lokalnom vremenu.

Nakon ukrcavanja nove posade avion je poleteo za Dohu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pilot "Katar ervejza" preminuo tokom leta

Izvor: Mondo, 13.Okt.2010

Pilot koji je upravljao avionom kompanije "Katar ervejz", koji je leteo iz Manile za Dohu, preminuo je tokom leta, saopštila je danas katarska nacionalna avio-kompanija.

Nastavak na Mondo...

PILOT "KATAR ERVEJZA" PREMINUO TOKOM LETA

Izvor: Kurir, 13.Okt.2010

DUBAI - Pilot koji je upravljao avionom kompanije "Katar ervejz", koji je leteo iz Manile za Dohu, preminuo je u toku leta, saopštila je katarska nacionalna aviokompanija. U saopštenju se ne navodi šta je dovelo do smrtnog slučaja, niti da li je letelica..DUBAI - Pilot koji je upravljao avionom kompanije...

Nastavak na Kurir...

Pilot "Katar ervejza" preminuo tokom leta

Izvor: Glas javnosti, 14.Okt.2010, 07:07

DUBAI - Pilot koji je upravljao avionom kompanije "Katar ervejz", koji je leteo iz Manile za Dohu, preminuo je u toku leta, saopštila je katarska nacionalna aviokompanija...U saopštenju se ne navodi šta je dovelo do smrtnog slučaja, niti da li je letelica ijednog trenutka bila u opasnosti, javio...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.