Izvor: B92, 03.Sep.2012, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro osnivač Crkve ujedinjenja

Seul -- Sun Mjung Mun, osnivač i poglavar Crkve ujedinjenja koja ima milione sledbenika u svetu,umro je u bolnici u okviru crkve u Gapjeongu, blizu Seula, u 92. godini.

Sun je umro od komplikacija izazvanih upalom pluća, saopštili su danas predstavnici crkve.

Sun, koji je zbog komplikacija smešten u bolnicu pre više od dve nedelje, umro je noćas nešto pre dva časa po lokalnom vremenu.

On je bio na aparatima od petka pošto mu je otkazalo više organa. Crkva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je saopštila da će njegovo telo biti izloženo 13 dana pre sahrane koja će biti obavljena 15. septembra. Predstavnik crkve je naveo da još nije odlučeno da li će javnost moći da vidi njegovo telo, naveo je AFP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro Mun, osnivač crkve ujedinjenja

Izvor: Kurir, 03.Sep.2012

Preminuo u 92. godini od komplikacija izazvanih upalom pluća..SEUL - Sun Mjung Mun, osnivač i poglavar Crkve ujedinjenja koja ima milione sledbenika širom sveta, umro je u bolnici u okviru crkve u Gapjeongu, blizu Seula, u 92. godini od komplikacija izazvanih upalom pluća, saopštili su danas predstavnici...

Nastavak na Kurir...

Umro osnivač Crkve ujedinjenja

Izvor: medio.rs, 03.Sep.2012

Seul -- Sun Mjung Mun, osnivač i poglavar Crkve ujedinjenja koja ima milione sledbenika u svetu,umro je u bolnici u okviru crkve u Gapjeongu, blizu Seula, u 92. godini.

Nastavak na medio.rs...

Umro Mun, osnivač crkve ujedinjenja

Izvor: Glas javnosti, 03.Sep.2012

SEUL - Sun Mjung Mun, osnivač i poglavar Crkve ujedinjenja koja ima milione sledbenika širom sveta, umro je u bolnici u okviru crkve u Gapjeongu, blizu Seula, u 92. godini od komplikacija izazvanih upalom pluća, saopštili su danas predstavnici crkve...Mun, koji je zbog komplikacija smešten u bolnicu...

Nastavak na Glas javnosti...

Umro velečasni Mun,osnivač kontroverzne sekte

Izvor: OkRadio.rs, 03.Sep.2012

Osnivač Crkve ujedinjenja, velečasni San Mijung Mun, umro je u noći između nedelje i ponedeljka u 92 godini, objavila je južnokorejska agencija Jonhap.Osnivač Crkve ujedinjenja, velečasni San Mijung Mun, umro je u 92. godini, objavila je južnokorejska agencija Jonhap.    Južnokorejski milijarder...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.