Izvor: Blic, 08.Jan.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro bivši predsednik Irana Rafsandžani

Hašemi Rafsandžani (82) umro je danas nedugo nakon što je primljen u bolnicu zbog srčanog napada.

Akbar Hashemi Rafsanjani hospitalized in #Iran due to heart disease #ايران pic.twitter.com/Ns83oQgEY7

Iranska televizija pod državnom kontrolom "Press TV" objavila je da je Rafsandžani preminuo uprkos naporima lekara da ga spasu, prenosi Rojters.

Agencija navodi da je Rafsandžani i nakon odlaska sa predsedničke funkcije bio uticajna figura u Iranu i da je bio na čelu institucije koja je posredovala u sporovima između nacionalnog parlamenta i Saveta čuvara ustava.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Umro bivši predsednik Irana Rafsandžani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2017

Bivši predsednik Irana Akbar Hašemi Rafsandžani (82) umro je danas nedugo nakon što je primljen u bolnicu zbog srčanog napada...Iranska televizija pod državnom kontrolom "Pres TV" objavila je da je Rafsandžani preminuo uprkos naporima lekara da ga spasu, prenosi Rojters...Agencija navodi da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.