Umrlo 17 beba u Indiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrlo 17 beba u Indiji

NJU DELHI -

Najmanje 17 beba umrlo je u poslednjih 48 časova u državnoj bolnici na istoku Indije i u toku je istraga o ovom događaju, prenose danas lokalni mediji.

Televizijski kanali prikazali su snimke uplakanih roditelja isped dečije bolnice u Kolkati, glavnom gradu države Zapadni Bengal.

Direktor bolnice izjavio je da su ove bebe bile rođene prevremeno, da su patile od septicemije ili su imale probleme usled male težine prilikom rođenja. On je demantovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su bebe umrle zbog nemara bolničkog osoblja.

Agencija PTI prenela je izjavu najvišeg zvaničnika Zapadnog Bengala Mamate Banerdžija, koja je rekla da je njena administracija naredila sprovođenje istrage.

U istoj bolnici 2006. godine umrle su 22 bebe od posledica prevremenog rođenja ili akutnih formi meningitisa, encefalitisa i septicemije.

Državne bolnice u Indiji često su prepunjene i nedovoljno opremljene za zbrinjavanje većeg broja pacijenata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umrlo 17 beba u državnoj bolnici

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2011

NjU DELHI - Najmanje 17 beba umrlo je u posljednjih 48 časova u državnoj bolnici na istoku Indije i u toku je istraga o ovom događaju, prenose danas lokalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Umrlo 17 beba u 48 sati u bolnici u Indiji

Izvor: Blic, 30.Jun.2011

NJU DELHI – Najmanje 17 beba umrlo je u poslednjih 48 časova u državnoj bolnici na istoku Indije i u toku je istraga o ovom događaju, javljaju lokalni mediji. ..Televizijski kanali preneli su snimke uplakanih roditelja ispred dečje bolnice u Kolkati, glavnom gradu države Zapadni Bengal...Direktor...

Nastavak na Blic...

Indija: U državnoj bolnici umrlo 17 beba

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2011

Najmanje 17 beba umrlo je u poslednjih 48 časova u državnoj bolnici na istoku Indije i u toku je istraga o ovom događaju, prenose lokalni mediji. Televizijski kanali prikazali su snimke uplakanih roditelja isped dečije bolnice...Direktor bolnice izjavio je da su ove bebe bile rođene prevremeno,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.