Izvor: Danas, 19.Okt.2023, 19:12

Umor, nesanica, glavobolja, uznemirenost: Očekivanih 30 Celzijusa uticaće na sve građane, ali i na 13 grupa pacijenata

Kako najavljuje sajt Weather2Umbrella u Srbiji će u petak biti veoma toplo i vetrovito uz jak olujni jugozapadni vetar, naročito na planinama. Pre podne biće sunčano, posle podne povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura i do 30 stepeni. Veoma toplo biće i tokom vikenada, u subotu uz prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Obilnije padavine očekuju se na jugozapadu Srbije. U nedelju suvo.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vremenska prognoza za vikend, 21. i 22. oktobar 2023.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Okt.2023, 09:40

Vremenska prognoza za subotu i nedelju, 21. i 22. oktobar 2023: biće toplo, ali uz naoblačenje i moguće kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vremenska prognoza za subotu, 21. oktobar 2023. Sunce izlazi u 7.01, a zalazi u 17.44. U Beogradu će biti prijatno, ali pretežno oblačno. Temperatura...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.