Piloti oteli albanske putnike

Izvor: Mondo, 18.Jan.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piloti "oteli" albanske putnike

Dvojica slovačkih pilota promenila su putanju leta aviona sa 110 putnika i umesto da slete u Bolonju, prizemljili su se u Bratislavi - u znak protesta zbog kašnjenja plata.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piloti ’’kidnpovali’’ albanske putnike

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2010

Dva slovačka pilota promenila su putanju leta aviona sa 110 putnika i umesto da slete u Bolonju, prizemljili su se u Bratislavi u znak protesta zbog kašnjenja plata, objavila je u ponedeljak albanska štampa.

Nastavak na Vesti-online.com...

Piloti ’’kidnapovali’’ albanske putnike

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2010

Dva slovačka pilota promenila su putanju leta aviona sa 110 putnika i umesto da slete u Bolonju, prizemljili su se u Bratislavi u znak protesta zbog kašnjenja plata, objavila je u ponedeljak albanska štampa...Avion je poleteo sa međunarodnog aerodroma u Tirani, a posle tri sata, umesto u Bolonju,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Piloti "kidnapovali" 110 albanskih putnika

Izvor: SrbijaNet.rs, 18.Jan.2010

Dva slovačka pilota promenila su putanju leta aviona sa 110 putnika i umesto da slete u Bolonju, prizemljili su se u Bratislavi u znak protesta zbog kašnjenja plata, objavila je danas albanska štampa. Avion je poleteo sa medjunarodnog aerodroma u Tirani, a

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Zbog kašnjenja plata piloti "kidnapovali" albanske putnike

Izvor: AutoBrief.com, 18.Jan.2010

Dva slovačka pilota promenila su putanju leta aviona sa 110 putnika i umesto da slete u Bolonju, prizemljili su se u Bratislavi u znak protesta zbog kašnjenja plata. Avion je poleteo sa međunarodnog aerodroma u Tirani, a posle tri sata, umesto u Bolonju, prinudno je sleteo u ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.