Ukrajinski ministar odbrane razgovarao sa američkim kolegom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 13:43

Ukrajinski ministar odbrane razgovarao sa američkim kolegom

Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov saopštio je danas da je sa američkim kolegom Lojdom Ostinom razgovarao o "načinima jačanja kapaciteta" Ukrajine.

Uskoro će biti objavljene "dobre vesti", napisao je Reznikov na Tviteru.

On, međutim, nije naveo detalje u vezi s tim, a dodao je da će Ukrajina nastaviti da "koristi oružje kako bi oslobodila" teritoriju koju je zauzela Rusija, prenela je agencija Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Potvrđeno: Vašington neće priznati

Izvor: B92, 30.Sep.2022

Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov saopštio je danas da je sa američkim kolegom Lojdom Ostinom razgovarao o ratnoj situaciji u Ukrajini...Reznikov je rekao da je Ostin potvrdio da Vašington neće priznati glasove u četiri ukrajinske teritorije, koje su vlade Kijeva i Zapada proglasile za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.