Uhapšeno osam osoba u BiH i Hrvatskoj zbog krijumčarenja migranata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2020, 13:06

Uhapšeno osam osoba u BiH i Hrvatskoj zbog krijumčarenja migranata

Zajedničkom akcijom Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Bosne i Hercegovine i Ureda za suzbijanje organizovanog kriminala i korupcije (USKOK) iz Hrvatske uhapšeno je osam osoba osumnjičenih za organizirano krijumčarenje i transport migranata sa područja Turske preko zemalja Zapadnog Balkana do Italije, saopšteno je iz Tužilaštva BiH. Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) na području Unsko-sanskog kantona uhapsila je četiri osobe i izvršila pretres na 5 lokacija, potvrdio je za...
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA AKCIJA "TRST" Zbog krijumčarenja migranata u BiH i Hrvatskoj uhapšeno osam osoba

Izvor: Blic, 27.Maj.2020

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) po naredbama Suda i Tužilaštva Bosne i Hercegovine na području Unsko-sanskog kantona realizuje operativnu akciju kodnog naziva “Trst”.

Nastavak na Blic...

Tužilaštva BiH i Hrvatske u zajedničkoj akciji razbijanja lanca za krijumčarenje migranata

Izvor: Danas, 27.Maj.2020

Tužilaštva Bosne i Hercegovine i Hrvatske sprovela su zajedničku operaciju, kodnog naziva "Trst", u borbi protiv organizovanog krijumčarenja ilegalnih migranata iz Turske, preko zemalja Zapadnog Balkana do Italije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.