Izvor: RTS, 19.Apr.2021, 14:04

Uhapšeno 26 članova mafije Kamore, oduzeto 50 miliona evra imovine

Italijanska policija uhapsila je 26 osoba i oduzela 50 miliona evra imovine u akciji sprovedenoj širom Italije protiv pripadnika napuljske mafijaške organizacije Kamora.
Uhapšeni su pripadnici Kamore u Napulju, Salernu, Imperiji, Kosenci, Ankoni i regionu Emilija, prenosi Ansa.
Akcijom su bile obuhvaćene dve grupe Kamore - klan Fabrokino i grupa koju predvodi Rozario Đulijano, koji se trenutno nalazi u zatvoru odakle upravlja grupom uz pomoć devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tereze Kaputo, navela je policija.
Kako se navodi, ona je prilikom zatvorskih poseta dobijala instrukcije kako da upravlja grupom.
Policija je navela i da je u Pođomarinu otkriveno 62 eklsplozivnih naprava koje su korišćene za zastrašivanje.
Akcijom policije rasvetljeno je nekoliko slučajeva iznude i zastrašivanja, kao i trgovina narkoticima koji su se isporučivali klanu Ndrangeta iz Kalabrije, za koji se navodi da kontroliše evropsku trgovinu kokainom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pala "Kamora": 26 osoba i 50 miliona evra

Izvor: B92, 19.Apr.2021

Italijanska policija uhapsila je 26 osoba i oduzela 50 miliona evra imovine u akciji sprovedenoj protiv pripadnika napuljske mafijaške organizacije Kamora...Uhapšeni su pripadnici Kamore u Napulju, Salernu, Imperiji, Kosenci, Ankoni i regionu Emilija, prenosi Ansa...Akcijom su bile obuhvaćene dve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.