Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo komandanta Motorole

Izvor: Vostok.rs, 16.Okt.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo komandanta Motorole

Predsednik Donjecke Narodne Republike Aleksandar Zaharčenko izjavio je da su uhapšeni osumnjičeni za ubistvo komandanta bataljona „Sparta“ Arsena Pavlova, poznatijeg pod nadimkom Motorola.

Kako je rekao, uskoro će i policija izdati zvanično saopštenje o tome ko je sve umešan u ubistvo Motorole, i dodao da nije reč samo o jednoj osobi.

Poslednje što je saopšteno o istrazi ubistva Motorole je da je uhapšen diverzant koji je priznao ko je sve umešan u ovaj zločin.

Tada su uhapšeni vojnici osmog puka Snaga za specijalne operacije Oružanih snaga Ukrajine, osumnjičeni da su pored ubistva Motorole umešani i u ubistvo načelnika Uprave Narodne milicije LNR Olega Anaščenka i u druge terorističke napade.

Podsetimo, zamenik Vrhovne Rade Igor Mosičuk je ranije rekao da je ubistvo Motorole organizovala Ukrajina.

Legendarni komandant Arsen Pavlov zvani "Motorola" poginuo je 16. oktobra prošle godine u eksploziji u zgradi u kojoj je živeo u Donjecku.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Stići će ih RUSKA PRAVDA: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo komandanta Motorole

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2017, 06:51

Poslednje što je saopšteno o istrazi ubistva Motorole je da je uhapšen diverzant koji je priznao ko je sve umešan u ovaj zločin..Šef samoproglašene Donjecke Narodne Republike Aleksandar Zaharčenko izjavio je da su uhapšeni osumnjičeni za ubistvo komandanta bataljona „Sparta“ Arsena Pavlova,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.